Lid worden?

Om lid te worden, vult u hieronder het lidmaatschapsformulier in en betaalt u de jaarlijkse contributie (gegevens onderaan). De inhoud van het formulier wordt per e-mail naar de algemeen secretaris en de penningmeester verstuurd. Gelieve ook het kalenderjaar in te vullen waarvoor u zich wenst te registreren en uw volledige thuisadres; u ontvangt de Handelingen voor dat jaar op uw adres. Door het systeem dat WordPress hanteert, krijgt u geen automatische bevestigingsmail, maar u kan in het formulier aangeven als u toch een bevestiging van betaling wenst te ontvangen.

Lidmaatschapsformulier:


U wordt pas definitief lid zodra u ook de ledencontributie hebt overgemaakt. Dat kan op het volgende rekeningnummer:
– IBAN-code: BE74 0682 2052 7507
– BIC: GKCCBEBB.
Vermeld zeker uw volledige naam en het jaar waarvoor u de bijdrage betaalt, zodat de betaling correct aan uw gegevens kan worden gekoppeld.

Leden kunnen uiteraard de halfjaarlijkse bijeenkomsten bijwonen, alsook alle andere publieke activiteiten van de KZM. Voor het houden van een lezing nemen ze contact op met de voorzitter van de sectie waarvoor ze zouden willen spreken. Ze ontvangen ook jaarlijks de Handelingen, een verzorgde wetenschappelijke publicatie van ca. 250 bladzijden. De jaarlijkse bijdrage (per kalenderjaar) voor het lidmaatschap bedraagt 25 euro, buitenlandse leden betalen 30 euro. Twee leden uit hetzelfde gezin betalen samen 27 euro, maar ontvangen slechts één exemplaar van de Handelingen. Er bestaan ook nog formules voor leden of instellingen die hun nadrukkelijke steun willen betonen aan onze vereniging: een steunend lidmaatschap kost 50 euro per jaar; voor 150 euro per jaar krijgt u de titel van ‘mecenas‘. Steunende leden en mecenassen krijgen naamsvermelding in de Handelingen. Als u voor een van deze formules zou kiezen, gelieve dat dan nadrukkelijk mee te geven bij uw lidmaatschapsaanvraag, of het per e-mail te laten weten aan Guido Van der Sande, penningmeester (zie contactgegevens).