Handelingen LXVI (2012) verschenen

Op het einde van 2013 rolde het recentste volume van de Handelingen van de persen van Academia Press. Het 66e nummer uit de reeks bundelt gewoontegetrouw de lezingen die jonge onderzoekers gaven tijdens de Lente- en Herfstvergaderingen van de Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij, in maart en oktober 2012. In de bundel komt recent onderzoek uit verschillende disciplines – taalkunde, letterkunde, geschiedenis en klassieke studies – aan bod, in de vorm van kritisch gereviewde artikelen. De Handelingen zijn een unieke uitgave, net door hun multidisciplinaire opzet én het feit dat ze een toegespitst publicatieforum bieden aan jonge onderzoekers, die net aan het begin van hun academische loopbaan staan of rapporteren over uitzonderlijk scriptieonderzoek. De inhoud van de Handelingen LXVI vindt u hier. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de administratief secretaris, Valérie Bouckaert (zie Contact/FAQ). Ook voor abonnementen kunt u bij haar terecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s