Save the date: KZM-Herfstvergadering op vrijdag 24 oktober

Gewoontegetrouw vindt in de loop van oktober de KZM-Herfstvergadering plaats. Qua locatie wijken we daarbij niet af van onze recente traditie: de bijeenkomst vindt opnieuw plaats in de gebouwen van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde (KANTL), Koningstraat 18 in Gent

Er is wel één andere organisatorische wijziging: in tegenstelling tot de vorige bijeenkomsten, komen we dit keer niet bijeen op een zaterdagvoormiddag, maar op een vrijdagnamiddag. Op die manier krijgen meer studenten en academici de kans om de verschillende (sectie)lezingen bij te wonen. Hou vrijdagnamiddag 24 oktober dus alvast vrij in de agenda!

Meer informatie over de sprekers, titels en abstracts volgt binnenkort. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s