Volgende KZM-vergadering in maart 2015

Afgelopen vrijdag vond de KZM-Herfstvergadering 2014 plaats, met niet alleen een gesmaakte plenaire lezing van kersvers emeritus Joop van der Horst over Lekenmeningen, maar ook vier sessies waarin jonge onderzoekers uit de taalkunde, de letterkunde, de geschiedenis en de klassieke studies hun scriptie- of doctoraatsonderzoek voorstelden. De opkomst was op vrijdagmiddag ongeveer even groot als op zaterdagvoormiddag, mede door een aantal studiedagen en workshops die op dezelfde dag plaatsvonden, maar kwaliteit is uiteraard belangrijker dan kwantiteit!

Een selectie van de lezingen die op deze Herfstvergadering en de voorafgaande Lentevergadering 2014 werden gehouden, wordt gepubliceerd in de Handelingen, volume LXVIII. Het 67ste volume van de Handelingen, met lezingen uit de jaargang 2013, verschijnt normaal eind dit jaar.

De volgende KZM-bijeenkomst, de Lentevergadering 2015, zal plaatsvinden in de loop van maart 2015. Een precieze datum wordt later bekendgemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s