Handelingen LXVII (2013) verschenen

Het is op de valreep, maar de recentste editie van de Handelingen – nummer LXVII – is nog net in 2014 van de persen gerold. De zevenenzestigste editie van de Handelingen is een lijvig boek geworden, met in totaal vijftien bijdragen van jonge onderzoekers binnen de klassieke studies (Bram Demulder, Steven Van Renterghem, Matthias Velle), de geschiedenis (Elisa Masschelein & Violet Soen, Hans Schouwenburg, Joris Vandendriessche, Kristof Vermote), de letterkunde (Jeroen Dera, Adam Hall, Lisanne Vroomen) en de taalkunde (Benny De Decker, Steven Delarue, Laurent Nicaise, Jill Puttaert, Hannelore Simoens). Een inhoudstafel van het nieuwe volume vindt u hier.

Leden van de Koninklijke Zuid-Nederlandse die hun contributie voor 2013 hebben betaald, mogen het volume in de loop van januari in hun brievenbus verwachten. Wie het boek wil nabestellen, kan terecht bij onze administratieve secretaris, Valérie Bouckaert. Haar gegevens vindt u onder Contact.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s