KZM-Herfstbijeenkomst op zaterdag 28 november

Nu de zomer definitief achter de rug is, kunnen we uitkijken naar onze vaste KZM-najaarsbijeenkomst. Die vindt dit jaar iets later plaats dan gewoonlijk, op zaterdag 28 november. De Herfstvergadering begint om 10 uur, en vindt plaats in het Erasmushuis (KU Leuven – Faculteit Letteren, Blijde-Inkomststraat 21) in Leuven. Binnenkort vindt u op deze website ook het programma terug, dat zoals steeds zal bestaan uit boeiende lezingen van jonge onderzoekers binnen de taalkunde, de letterkunde, de geschiedenis en de klassieke studies. Naast die lezingen (in parallelsessies) is er ook weer een plenaire lezing, deze keer van historische aard.

Namen, titels en abstracts voor de Herfstbijeenkomst vindt u hier terug. De abstracts worden gaandeweg aangevuld.

Bekijk hier de uitnodiging voor de herfstbijeenkomst. KZM-leden hebben die normaal intussen ook in hun brievenbus teruggevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s